Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til Boreal Offshore AS og Boreal Maritim AS

Boreal-gruppen består av Boreal Offshore AS og Boreal Maritim AS. Begge selskapene har sitt hovedkontor i Nord-Troms på tettstedet Skjervøy, i Skjervøy kommune. Nofika AS er 60% eier av Boreal Maritim AS som består av NOFI Tromsø og Brødrene Karlsen. Resterende 40% eies av Tschudi Shipping Company AS og Yngvar Hansen. 
Selskapene tilbyr diverse tjenester til både olje- og gassindustrien og havbruksnæringen i Nord-Norge. I tillegg til våre tjenester bygger og reparerer vi trekaier samt produserer kasser og containere laget av aluminium og stål. Boreal Offshore AS eier en verkstedhall på Skjervøy der produksjon og diverse mekanisk arbeid foregår. 
Boreal Maritim AS eier to allsidige båter; "MS Runa" og "MS Tor Arne" som beskjeftiges som servicefartøy, beredskapsbåt, slepebåt og supplyfartøy.

Våre produkter

I Boreal Offshore AS produserer vi ulike typer av oppbevaringskasser og containere laget av aluminium og stål etter bestilling. 

 

Kundereferanser

I samband med bygging av ny bøtehall her på Nofi Oppdrettservice så var Boreal Maritim innleid på timebasis for å forsterke eksisterede takkonstruksjon.  Produsere fundament til tekkvinsjer montert på gulv, sveise oppheng til 21 bøtetaljer og 6 notblokker. Boreal Maritim har også utført en god del reparasjonarbeid for Nofi de siste årene. Nevner forsterking av tørketrommel, ombygging av pakkekar, bygging av ståldekke 12x5 meter til ny avfukter. Reparasjon av traversblokk i Impregneringshall. Vi er veldig fornøyd med utførelsen og kvaliteten på det arbeidet Boreal Maritim har utført hos oss. Vi planlegger nye prosjekter der vi har behov for innleid arbeidskraft og vil absolutt kontakte dem igjen! 

Teknisk leder Holger Hansen 

Nofi oppdrettsservice

North Agency AS har brukt Boreal Maritim AS sine fartøyer MS Runa og MS Tor Arne ifm last og personelloverføring til store konstruksjonsskip med suksess. Dialog med både administrasjon og direkte med fartøyene har alltid vært positiv med stort fokus på service og HMS. Vi vil helt klart bruke fartøyene igjen ved neste anledning. 

Daglig leder Marius Storli 

North Agency AS

Kunder

NOFI LOGO JA
nofologo
Lerøy-Logo-RGB
SALMAR JA
tromsohavn-kroppet
Marine_Harvest_Logo (2)
mowi-kroppet
TAT logo

Kontakt

Boreal Offshore AS og Boreal Maritim AS 

Besøksadresse: 

Strandveien 66,

9180 SKJERVØY 

_______

Postaddresse: 

Postboks 63.

9189 SKJERVØY

_______ 

tlf: +47 77777500

e-mail: kontor@boreal-group.no